Vacature hondenbegeleider !
Regio Ridderkerk-Barendrecht-Zwijndrecht
In de tweede helft van 2018 breiden onze werkzaamheden zich uit. Daardoor komt er ruimte voor een nieuwe :
Hondentrainer/hondenbegeleider (m/v), voor 4-8 uur/week 
  • Woonachtig in (de directe omgeving van) de driehoek Ridderkerk, Barendecht, Zwijndrecht (max. straal 15 km)
  • HBO denk -en werkniveau
  • Aantoonbare ervaring met (werken met) honden (bv kynologisch instructeur of gedragstherapeut).
  • Ervaring met lesgeven aan hondeneigenaren en met het trainen van honden.
  • Affiniteit met hulpbehoevende (oudere) mensen.
  • In het bezit van rijbewijs B en een auto.
  • Twee dagdelen in de week beschikbaar.
De functie
Na een interne opleiding en inwerkperiode bij Contacthond ga je aan de slag. Op jouw werkdag haal je de therapiehond(en) waar je aan gekoppeld bent en mee samenwerkt op bij de eigenaar. Je werkt samen én in overleg met een therapeut op de zorginstelling waar de therapiesessies worden gehouden. Samen bespreek je de oefeningen waarbij de hond de cliënt kan helpen het therapeutische doel te bereiken. Daarnaast behoort tot je werkzaamheden het testen en trainen van nieuwe honden samen met andere hondentrainers. Je bent een dagdeel per twee maanden beschikbaar voor intervisie- en vergaderafspraken.
Je beloning
Je kan van je hobby je werk maken. Een hond begeleiden om een medemens te helpen, wie wil dat niet? Je maakt deel uit van een leuk team met zeer ervaren hondentrainers en therapeuten. Ook krijg je op het eind van de maand een financiële vergoeding, volgens de cao Gehandicaptenzorg FG30-45. Bij een volledige werkweek van 36 uur is het start salaris rond de 1900 euro bruto per maand. Voor de gereden kilomters ontvang je een km vergoeding. Echt rijk word je bij ons van de kippenvelmomenten en de ontroerende contacten tussen mens en hond.
Solliciteren
Is dit JOUW droom(honden)baan en voldoe je aan alle voorwaarden? Dan komen we graag in contact met je.
Stuur je cv waaruit vooral blijkt wat je ervaring met honden is en je motivatie waarom jij denkt dat dit jouw baan is naar info@contacthond.nl Doe dit voor vrijdag 8 juni 2018 !
LET OP: Hou er rekening mee dat de eerste ronde gesprekken gehouden zullen worden op donderdag 14 juni 2018, tussen 11-17 uur in Vijfhuizen (NH). Kandidaten die door de eerste ronde komen krijgen een gezamenlijk assessment waarbij we o.a. kijken naar je praktijkvaardigheden met diverse type honden. Deze assessment is op zondag 24 juni 2018.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem contact op met mw Tomi Dijkema via dijkema@contacthond.nl