January 3, 2012
Artikel
Opleiding voor Border Bram?

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Met nu al een belofte voor 2012 van onze kant: veel verhalen en foto’s op dit blog over wat we meemaken met Stichting Contacthond.

En we beginnen gelijk! Met de voortgang van onze inzamelingsactie van mobiele telefoons. De teller staat op 250. Dus we hebben al 25% binnen. Met nog een maand te gaan.

Natuurlijk kunnen we (met wat hulp) in een maand heel veel verzamelen. De actie loopt nog tot en met 31 januari. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje rondsturen op je werk met de vraag of je collega’s allemaal de oude mobieltjes uit de kast halen. Verzamel ze in een doos bij de receptie en doneer ze aan Contacthond. Zo simpel is het. Ieder huishouden heeft wel 1 à 2 oude mobieltjes liggen. Als je wilt kunnen we je ook helpen met het bericht aan je collega’s. Mail dan naar info@contacthond.nl dat je mee doet. Wij sturen je per mail de informatie.

Zo makkelijk is het echt! En je krijgt ook nog een telefoonhoesje cadeau als je de meeste telefoons hebt verzameld. Naast een eervolle vermelding op ons blog.

Dankjewel ook namens Border Collie Bram. Met het ingezamelde geld kan hij straks een stukje van zijn opleiding tot Contacthond volgen.

Bram in opleiding

Contacthond