Hondenbegeleiders regio Haarlem of Sliedrecht
Vanwege de toenemende vraag naar de inzet van onze therapiehonden zijn we per direct op zoek naar aanvulling van ons team met twee gemotiveerde en enthousiaste:
Hondentrainer/hondenbegeleiders (m/v), voor 6-16 uur/week regio Haarlem of regio Sliedrecht
  • Woonachtig in (de directe omgeving van) Haarlem of Sliedrecht (max. straal 15 km)
  • HBO of academisch denk -en werkniveau
  • Afgeronde kynologische opleiding (bv kynologisch instructeur of gedragstherapeut)
  • Aantoonbare werkervaring met honden (bv instructeur hondenschool)
    Ervaring en affiniteit met lesgeven is een pre
De ideale kandidaat heeft verder nog
  • Affiniteit met onze doelgroep: mensen met een psychische hulpvraag.
  • Een gezonde portie zelfstandigheid, maar is tevens ook een teamspeler.
  • Een auto en rijbewijs.
De functie
Na een interne opleiding en inwerkperiode van een aantal maanden wordt je geleidelijk losgelaten totdat je zelfstandig aan de slag kunt. Je werkt vanuit ons centrum in Vijfhuizen (regio Haarlem) of bij zorginstellingen waar Contacthond mee samenwerkt in de regio Sliedrecht. Op jouw werkdag haal je de hond(en) op bij de eigenaar. Je werkt samen én in overleg met een therapeut. Je bespreekt met elkaar  de oefeningen waarbij de hond de cliënt kan helpen het therapeutische doel te bereiken. Voor de functie in Haarlem geldt bovendien dat je ook 1 dag in de week (vrijdag) op de dagbesteding werkt waarbij je verantwoordelijk bent voor het welzijn van de therapiehonden die daar verblijven en de interactie tussen hond en deelnemer dagbesteding stuurt. Je helpt met het testen en trainen van nieuwe honden en bent een dagdeel per twee maanden beschikbaar voor intervisie- en vergaderafspraken. Zowel voor de functie in Haarlem als die in Sliedrecht geldt dat er ruimte is de functie uren uit te breiden naar zeker twee dagen in de week. De geschikte kandidaat kan ook ingewerkt worden om te werken bij de Academie, het onderdeel van Contacthond waar de cursussen en workshops gegeven worden.


De beloning ? Je wordt rijk van de kippenvel momenten! Uiteraard staat er daarnaast een financiële vergoeding tegenover jouw werkzaamheden. De functie is ingeschaald in FG30-45 (CAO gehandicaptenzorg). Bij een volledige werkweek van 36 uur is de vergoeding 1940-2574 euro per maand.  
Solliciteren
Is dit JOUW hondenbaan? En voldoe je aan ALLE criteria hierboven? MOOI!
Stuur je cv en je motivatie waarom dit jouw baan is vóór 25 januari 2021. LET OP: geef duidelijk aan of je solliciteert naar de functie in SLIEDRECHT of in HAARLEM.
naar info@contacthond.nl.