Ambassadeurs
Meewerkers
Donateurs
Bedrijfssponsoren
Actievoerders
Onze ambassadeurs
Van onschatbare waarde zijn deze helden, die we liefkozend onze amblaffadeurs noemen. Met  hun netwerk openen zij deuren en verlagen ze drempels en helpen zo mee de naamsbekendheid van Contacthond te vergroten.
Johan Remkes
Voormalig commissaris van de Koning
Noord-Holland

"Stichting Contacthond ondersteunt kwetsbare mensen in onze samenleving, een mooi initiatief dat ik een warm hart toedraag."
Airen Mylene
Presentatrice

“Al van kinds af aan ben ik gek op honden. Het zijn voor mij de meest sensitieve dieren die er zijn.  Ze oordelen niet, maar zijn er voor je. De rust, maar ook juist de energie die ze kunnen geven is van onschatbare waarde. En het mooie is dat ze in staat zijn om mensen te helpen. Stichting Contacthond draag ik een warm hart toe, omdat ze klaar staan voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En de manier waarop, door gebruik te maken van fantastische honden en de connectie die zij met mensen kunnen hebben, vind ik geweldig. “
Monique Smit
Presentatrice en zangeres

“Op YouTube zag ik een filmpje over een jongen met het syndroom van Down, die door het contact met een therapiehond helemaal opbloeide en uit z’n schulp kroop. Ontzettend mooi! En alsof het zo moest zijn, twee weken later benaderde Contacthond mij of ik ambassadeur wilde worden. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Ik ben dol op honden en zet me graag in voor kinderen. Zeker voor kinderen die extra aandacht nodig hebben."
Sabrina Brando
Diergedrag specialist en psycholoog

“Als eigenaar van AnimalConcepts werk ik al jaren aan het bevorderen van het welzijn van wilde dieren in gevangenschap. Het welzijn van onze huisdieren is natuurlijk net zo belangrijk, vooral dat van de werkende honden! De visie van Contacthond dat de inzet van therapiehonden om het welzijn van mensen te verhogen nimmer ten koste mag gaan van het welzijn van de honden zelf sluit perfect aan bij mijn visie. Ik ben dan ook supertrots om  ambassadeur van Stichting Contacthond te zijn.“