Stichting Contacthond zet sinds 2007 speciaal opgeleide honden in als bijzonder hulpmiddel bij kortdurende therapie- en coaching trajecten.
LEES MEER
Jaarlijks ondersteunen onze therapiehonden bij ruim 5.000 sessies in ons eigen therapie- en trainingscentrum in Vijfhuizen en op andere locaties in Nederland.
Speciale honden voor bijzondere mensen. Onze cliënten zijn heel divers. Met onze therapiehonden wordt o.a. gewerkt aan verbetering van spraak, motoriek, zelfvertrouwen en weerbaarheid.
ONZE DIENSTEN
Honden oordelen niet, zijn aaibaar en reageren direct op jouw lichaamstaal. Ze worden niet voor niets kwispelende therapeuten genoemd!
BEKIJK HET VERHAAL
Onze therapiehonden wonen gewoon thuis en werken een aantal uren per week samen met een hondenbegeleider om cliënten met een hulpvraag te helpen.
MEER INFO
Al onze therapiehonden worden streng geselecteerd en getest op karakter en gedrag en zorgvuldig getraind. Het ras of de grootte van de hond maakt niet uit, het karakter des te meer!
MEER INFO
Stichting Contacthond bestaat uit een team van bevlogen mensen met hart voor hond en mens. Onze hondenbegeleiders zijn gecertificeerd en experts op het gebied van hondengedrag.
VACATURES
Kantel je scherm voor deze pagina a.u.b.